Menu

Wat heeft de streek te bieden deze tijd van het jaar? Welke producten zijn top vers en van goede kwaliteit?  Deze vragen zijn voor ons de basis voor het samenstellen van ons menu om telkens weer een verrassend en heerlijk diner te verzorgen.

Pure producten, enorme passie en een vleugje LEF zijn volgens Jop de juiste ingrediënten voor een unieke ervaring

Bent u vegetarisch? Geen probleem! Geef dit bij ons aan zodat wij kunnen zorgen voor een ultieme vegetarische LEF ervaring. Ook houden wij graag rekening met allergieën en dieetwensen. 

Lust u iets niet of zijn er allergieën dan kunnen we hier het menu uiteraard op aanpassen

Heeft u vragen over allergenen? Vraag het ons zodat wij u hierover kunnen adviseren.

Voor groepen vanaf 6 personen serveren wij een surprisemenu of doen wij graag vooraf een menuvoorstel.

 
 

SPECIALS

(dinsdag t/m donderdag, enkel op reservering)

Uiteraard zijn de specials uit te breiden met een voorgerecht en/of dessert!


LOBSTERDAYS

 Verse pasta met kreeft

Ben jij liefhebber van kreeft of wil je graag een keer kreeft proberen?

Een vraag die wij krijgen is of de kreeft nog zelf schoongemaakt moet worden. Nee, dit doen wij voor jullie, eet wel zo gemakkelijk!

Reserveer uiterlijk maandag vóór 21.00 voor de betreffende week zodat wij tijdig verse kreeft voor jullie kunnen bestellen

Pasta & kreeft 

Hele kreeft      42,50          |         Halve kreeft      32,50


ZEETONG

zeetong / kriel aardappel / seizoensgroenten / eigen jus / citroen 

Reserveer uiterlijk maandag vóór 21.00 voor de betreffende week zodat wij tijdig verse zeetong voor jullie kunnen bestellen

Prijs    42,50


‘BREEK DE WEEK’ MENU

Doordeweeks geen zin om te koken?  Zullen wij het je dinsdag t/m donderdag makkelijk maken?  

3 of 4 gangen all-in menu (glas bubbels, halve glazen bijpassende wijnen, tafelwater en koffie met friandises)

Hard gewerkt en geen zin om boodschappen te doen en zelf nog in de keuken te gaan staan?

Laat je lekker verwennen!

3 gangen all-in    68
4 gangen all-in    80

Geef ‘breek de week’ aan bij je reservering als je hier gebruik van wilt maken.

VRIJDAG AVOND ‘WILD AVOND’

Het is weer de tijd van het jaar. Het wordt weer kouder, de dagen korter maar ook de tijd van het wildseizoen!

We hebben weer een nieuw 5 gangen wildmenu voor jullie!

Kom genieten van ons wildmenu met een ‘LEF’ twist!

Ons wildmenu is enkel op vrijdag op reservering dus geef bij je reservering aan als je hiervan gebruik wilt maken!

5 gangen      63

 MENU

Voorgerechten

tonijn / pompoen / sinaasappel / rettich / bergamot / mierikswortel / boekweit
of
Livar buikspek / gado gado / ‘atjar’ / sesam / pinda
of
carpaccio van rund / pickels / truffel crème / pijnboompitjes / oude kaas
of
soep van het moment

Tussengerecht 1

Schol / fregola / prei dashi / savora / mosterdzaad

en/of

Tussengerecht 2

confit de canard / kool / paddenstoelen / XO saus

Hoofdgerechten

roodbaars / parelgort / zoete aardappel / piperade saus
of
wild zwijn / wang / filet / rode kool / gel van stoofpeer / pastinaak / wildjus
of
duo van rund / rode ui / knolselderij /  pommes dauphine  / truffeljus
supplement gebakken eendenlever 7,5

Nagerechten

assortiment verfijnde kaasjes / huisgemaakt bananen notenbrood 
kaas ipv dessert supplement 6
of
pure chocolade / vijg / Cabernet Sauvignon azijn /  kombucha / pecannoot
of
‘LEF’s’ dame blanche

Om in het weekend de drukte te spreiden serveren wij
op vrijdag en zaterdagavond ons menu vanaf 4 gangen.

3 gangen      45
4 gangen      55
5 gangen      64
6 gangen      72
7 gangen       79

 

 

Scroll to top